به گزارش ایسنا، یک پروفسور زیست پزشکی در مطالعات خود دریافته است که انواع پیازهای خوراکی، چای سبز و عصاره برگ زیتون میتوانند با چاقی و بیماریهای ناشی از آن مانند بیماری قلبی، دیابت و کبد چرب مقابله کنند. این خوردنیها حتی در صورتی که فرد یک رژیم غذایی پرچرب و پر از کربوهیدرات را داشته باشد، باز هم تاثیرگذار و مفید هستند.
به گزارش شبکه خبری ایبیسی، پروفسور لیندسی براون، استاد دانشگا کوئینزلند جنوبی در بررسیهای خود طیفی از خوراکیها را روی موشهای آزمایشگاهی آزمایش کرده است که این موشها رژیم غذایی ناسالم و مملو از قند و چربی داشتند.
روزنامه دیلی تلگراف نیز در گزارشی در این باره آورده است: پروفسور براون متوجه شد غذاهای خاصی وجود دارند که به جلوگیری از رشد سلولهای ملتهب در ناحی شکم موشها، کمک میکنند.
وی دریافت: سولهای چربی در موشهایی که پیاز، چای سبز، عصاره برگ زیتون و هویج ارغوانی مصرف میکنند، کاهش پیدا میکند و در پایان مطالعه این موشها وزن قابل توجهی را از دست دادند.
وی نتیجه گرفت حتی وقتی موشها رژیم غذایی مناسبی هم نداشته باشند، این ترکیبات و خوردنیها میتوانند در جلوگیری از چاق شدن آنها موثر باشند.
به گزارش ایسنا، پروفسور براون همچنین متوجه شد که در این موشها عملکرد قلب و کبد تا حد زیادی بهبود پیدا میکند.
وی تاکید کرد: مهمترین نتیجه از این مطالعه این است که مردم برای حفظ وزن و تناسب اندام مناسب به جای کمتر خوردن باید صحیح خوردن را انتخاب کنند.
پیاز و عصاره برگ زیتون حاوی نوعی فلاوونوئید موسوم به «روتین» هستند که در سیب و چای نیز یافت میشود. این فلاوونوئید از تغییرات متابولیکی ناشی از مصرف غذاهای ناسالم و پرچرب و شیرین جلوگیری کرده و یا عوارض این تغییرات نامطلوب را برطرف میسازد.
این مطالعه در مجله «تغذیه و بیوتکنولوژی دارویی» منتشر شده است.