سیب بخورید
دانشمندان استرالیایی پس از تحقیقات بسیار به این نتیجه رسیدند که بیشترین مواد مفیدی که نه تنها ریسک ابتلا به سرطان را کاهش داده بلکه ارگانیزم انسان را از بیماری های عروقی و فلبی در امان می دارد، سیب است. سیب به لطف وجود آنتی اکسیدان های قوی در خود، واکنش مطلوبی بر ارگانیزم انسان دارد. در هر سیب دو برابر بیش از چای، سه برابر بیش از پرتقال و بیش از هشت برابر نسبت به موز، آنتی اکسیدان وجود دارد. مصرف دائم سیب و آب سیب از تخریب سلول های مغزی که موجب فراموشی میشوند جلوگیری میکند.
سیب در از بین بردن عفونتها سهم بسزایی دارد. در واقع یک نوع پنیسیلین طبیعی است. سیب نه تنها برای یبوست مفید است، بلکه برای اسهال نیز بسیار موثر میباشد. اما تفاوت در طریقه مصرف آن است، افرادی که دچار یبوست هستند میتوانند یک سیب را تنوری کرده و یا در فر بگذارند و شب میل کنند و یک سیب هم به همین طریق صبحها میل شود.
آب سیب تازه سموم بدن را دفع کرده و برای اطفال خیلی مفید است. سیب میوهای است که ویتامین ب زیادی دارد و به همین دلیل برای اعصاب و روان بسیار مهم میباشد و افراد عصبی بهتر است هر روز یک لیوان آب سیب تازه با کمی گلاب میل کنند. سیب درجه تب را پایین میآورد و برای بهبود گلو درد و سینه درد بسیار مؤثر میباشد. یکی دیگر از خواص سیب رنده شده این است که برای افراد مبتلا به زخم معده بسیار مفید میباشد. این میوه به علت خاصیت دفع اسید اوریک، در درمان بیماریهای نقرس، آرتروز و رماتیسم بسیار مفید و مؤثر شناخته شده است. یک سیب متوسط دارای 3 گرم الیاف است الیاف می تواند فشار خون و چربی خون را کاهش دهد. همچنین سیب برای سلامتی دندان بسیار مفید است.