و اما بعد ...

این وبلاگ محیطی دوستانه و خودمانی جهت طرح برخی مسائلی است که مفید بنظر می رسد.

و اما بعد ...

این وبلاگ محیطی دوستانه و خودمانی جهت طرح برخی مسائلی است که مفید بنظر می رسد.

خواص تغذیه ای عسل

سلامت نیوز: کارشناسان تغذیه با توجه به خواص تغذیه ای عسل، مصرف این فرآورده طبیعی با ارزش را که در آموزه های دینی هم بر آن تأکید شده توصیه می کنند.

نجم آبادی، استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره خواص تغذیه ای عسل افزود: «عسل جایگزین بسیار خوبی به جای شکر است، عسل به علت داشتن فروکتوز جذب آهسته تری از شکر دارد که از این حیث در زمینه پیشگیری از دیابت و جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون بسیار مفید بوده و موجب سیری طولانی تری در فرد می شود.»

وی درباره ممنوعیت مصرف عسل برای کودکان زیر یک سال گفت: «برای کودکان زیر یک سال مصرف عسل به هیچ وجه توصیه نمی شود اما بعد از یک سالگی برای کودکان شیرخوار اضافه کردن عسل توصیه می شود.» وی با تأکید بر ارزش غذایی بالای عسل بیان کرد: «عسل دارای ویتامین A بوده و از حیث کاروتنوئیدها نیز بسیار غنی است، که به عنوان پیش ساز ویتامین A مورد مصرف قرار می گیرند.

نجم آبادی افزود: «برای درمان سرفه های تحریکی در کودکان، افزودن عسل به شیر یا مصرف عسل به همراه لیموترش تازه یا مصرف عسل در یک لیوان آب جوش توصیه می شود.»

وی به خواص ضد سرطانی عسل اشاره کرد و اظهار داشت: «عسل به علت داشتن فلاونوئیدهای لازم اثر ضد سرطانی قوی دارد و قرار دادن این محصول طبیعی پر ارزش که در قرآن کریم هم بر آن بسیار تأکید شده و در سبد غذایی خانواده های ایرانی بسیار توصیه می شود.» 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد