و اما بعد ...

این وبلاگ محیطی دوستانه و خودمانی جهت طرح برخی مسائلی است که مفید بنظر می رسد.

و اما بعد ...

این وبلاگ محیطی دوستانه و خودمانی جهت طرح برخی مسائلی است که مفید بنظر می رسد.

انتخابات ایران ، یکی از 10 رخداد اینترنتی قرن

عصر ایران – انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران و وقایع و اعتراضات خیابانی پس از آن ، به عنوان یکی از 10 رخداد اینترنتی در قرن جدید شناخته شد .
به گزارش عصر ایران ، آکادمی بین المللی هنرهای دیجیتالی با ارایه لیستی از 10 رخداد اینترنتی قرن 21 ، انتخابات ریاست جمهوری در ایران را به عنوان بزرگترین رویداد اینترنتی در سال 2009 معرفی کرده است .
در این لیست نام 9 رویداد اینترنتی دیگر قرن که از آنها با عنوان  تاثیر اینترنت بر زندگی مردم و رویدادهای جاری نام بوده شده است برشمرده شده که عبارتند از:

1- وب سایت " کریج لیست = Craigslist  " در سال 2000؛ به دلیل ضریب نفوذ بالا و گسترش سریع آن از سال 1995 تا 2000 سراسر ایالات متحده . کریج لیست  یک سایت ارتباطی گسترده است که در آن از آگهی فروش تا کاریابی تا " فروم " های چت و ارتباط آنلاین وجود دارد .
2- " گوگل اد ورد = Google Adword " در سال 2001 ؛ که امکان تبلیغات کالا یا خدمات را برای کاربران فراهم می کند  ، به این صورت که وقتیکه یک نفر واژه ای را در گوگل جستجو می کند سایت کسی که در گوگل ادورد آکانت دارد و سایت یا خدمات خود را ثبت کرده  به عنوان اولین سایت در نتایج جستجو قرار می گیرد وبا کادری زرد رنگ دور آن نمایش داده می شود.
3- دانشنامه اینترنتی  " ویکیپدیا = Wikipedia " در سال 2001 ؛ که با فراهم آوردن امکان دسترسی به 14 میلیون مقاله در 271 زبان مختلف دنیا تبدیل به دانشنامه ای بزرگ شده است که به کاربران امکان می دهد تا نسخه های مقالات موجود در این دانشنامه را اصلاح کرده و دانسته های خود را به آن بیفزایند.
4- سایت " نپستر = Napster  " در سال 2001 ؛ نپستر نرم افزاری بود که به کاربران مختلف اجازه ثبت نام و سپس Login می‌داد. پس از آن هر کاربر می‌توانست مجموعه فایل‌های موسیقی مورد نظر خود را که روی هارد دیسک رایانه خود دارد با دیگران به اشتراک بگذارد. همچنین این امکان وجود داشت که کاربران عضو این نرم افزار به گفت‌وگو با یکدیگر نیز بپردازند. پس از مسدود شدن سایت "نپستر" به حکم دادگاه ، شرکت "راکسیو" در سال ۲۰۰۲ این شرکت ورشکست شده را خریدارى کرد و آن را به یک مرکز دانلود قانونى و پولى ترانه هاى موسیقى از اینترنت بدل نمود.
5- سرویس  " گوگل ایپو = Google Ipo " در سال 2004 ؛ این سرویس توانست انقلابی در موتور جستجوی گوگل به وجود بیاورد و بعدها سایت هایی چون جی میل ، یوتیوب ، گوگل ارث ، گوگل مپ و... توانستند از این امکان موتور جستجوی گوگل استفاده کنند.
6- انقلاب ویدئویی آنلاین شبکه " یوتیوب = Youtube " در سال 2006 ؛ که این امکان را به کاربران اینترنت در سراسر جهان داد که فایل های تصویری و یدئوهای خود را روی شبکه یوتیوب قرار دهند .
7- انقلاب بزرگ در شبکه ارتباطات اجتماعی با شبکه " فیس بوک = Facebook " به همراه توییتر = Twitter در سال 2006 ، این شبکه ارتباط اینترنتی امروزه بیش از صدها میلیون عضو در سرتاسر جهان دارد.
8- عرضه گوشی های تلفن همراه " آی فون = I Phone " در سال 2007 ؛
آی‌فون یک گوشی هوشمند تلفن همراه است که در ژانویه ۲۰۰۷توسط شرکت اپل، معرفی شد.آی‌فون صفحه‌کلید ندارد و از صفحهٔ حساس لمسی بهره می‌گیرد، که می‌توان با آن تایپ کرد، شماره گرفت و برنامه‌های گوناگون مبتنی بر وب و سیستم عامل را اجرا کرد.
9- انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2008؛  که کمپین پرزیدنت اوباما در آن با به کارگیری اینترنت توانست شیوه ای جدید از تبلیغات و جمع آوری اعانه های اینترنتی از هواداران و به نمایش گذاردن ویدئوهای آنلاین و... ضریب نفوذ و ارتباط کمپین انتخاباتی اوباما با هواداران را گسترش دهد.
10 – اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 2009 ؛ که در آن معترضان به نتایج انتخابات توانستند با توجه به عدم بهره مندی از رسانه با ارتباطات اینترنتی و استفاده از شبکه های ارتباط اینترنتی همچون فیس بوک و توییتر ، برای تظاهرات اعتراضی خود هماهنگی کرده و اخبار و اطلاعات خود را مبادله کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد