ایسنا:هر چه سن بالا میرود از توان حافظه کاسته میشود و به تدریج رو به تحلیل میگذارد اما داشتن رژیم غذایی درست و انتخاب مواد غذایی مناسب میتواند به تداوم عملکرد مطلوب سلولهای خاکستری مغز کمک کند و در نتیجه کارایی حافظه را در حد مطلوب نگه دارد.
مطالعات نشان میدهد که مواد شیمیایی طبیعی در برخی از غذاها و خوردنیها، چاشنیها و نوشیدنیها برای مقابله با کاهش توان ذهنی موثر و مفید هستند.
به گفته متخصصان تغذیه، برخی از مواد غذایی که میتوانند حافظه انسان را فعال، هوشیار و قوی نگه دارند شامل کاکائو، قهوه، زرده تخم مرغ، ادویه هندی کاری، رزماری، ماهی آزاد، سس گوجه فرنگی، گردو، میوه گیاه قره قاط و مارچوبه هستند.
با سلام - من هم کم کم دارم حس میکنم مشکل حافظه پیدا کرده ام. دوران دبیرستان و دانشجویی هر چی میخوندیم سریع یاد می گرفتیم. اما این روزها از خودم بعضی وقت ها ناامید میشم.