و اما بعد ...

این وبلاگ محیطی دوستانه و خودمانی جهت طرح برخی مسائلی است که مفید بنظر می رسد.

و اما بعد ...

این وبلاگ محیطی دوستانه و خودمانی جهت طرح برخی مسائلی است که مفید بنظر می رسد.

میوه ها

دکتر استفان مارک، بیمارهای سرطانی در مرحله آخر را با استفاده از روش های "نامتعارف" درمان کرده است و بسیاری از آنها بهبود یافتند. او به درمان طبیعی در مقابله با بیماریها مغتقد است. مطلب طولانی است اما بسیار مفید است.

همه ما فکر میکنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان. به این سادگی که فکر میکنیم نیست. بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم. راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟ 

و اما راه درست این است که میوه ها را بعد از مصرف غذا نخورید. میوه ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است. اگر میوه ها را به آن صورت بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت. بدنتان را با مقدار زیادی انرژی تامین میکنند. که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیتهای زندگی میشود. میوه مهم ترین خوراکهاست. برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید. تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده تان و روده تان شود. اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود. در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر میشود و به اسید تبدیل میشود. به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و آنزیمهای گوارشی تماس پیدا میکند، همه حجم غذا شروع به ازبین رفتن و فاسد شدن میکند. پس لطفا میوه های خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن وعده های غذاییتان میل کنید.  

شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت میکنند که هر زمان که هنوانه میخورم، غذا بالا می آید، و یا هر زمان که میوه درخت قهوه سودانی را می خورم معده ام نفخ میکند، زمانی که موز میخورم همش حس اینکه باید فورا به دستشویی بروم را دارم و غیره. در حقیقیت همه اینها اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخورید که معده تان خالی است. میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب میشوند و گاز تولید میکنند و درنتیجه شما بالا می آورید. سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی های سیاه زیر چشم، همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید. با توجه به تحقیقات دکتر هربرت شلتون، بایستی بدانیم که چنین موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه ها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند. چرا که همه میوه ها در بدن قلیایی میشوند. اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید. شما به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد.  

زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید. میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهید کرد. تنها مزه شان را دریافت میکند. پختن، تمام ویتامین ها را از بین میبرد. اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است. اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهید. چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکیب شود. میتوانید برای پاکسازی بدنتان 3 روز روزه ی میوه بگیرید. به مدت 3 روز فقط میوه بخورید و در آخر متعجب میشوید از اینکه دوستانتان به شما میگویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است.   

و اما ویژگی چند میوه مهم: 

کیوی: میوه کوچک اما بسیار مقوی. این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین ای و فیبر است. حجم ویتامین سی این میوه دوبرابر حجم ویتامین سی پرتقال است  .

سیب: روزانه خوردن یک سیب، دکتر را از شما دور میکند. اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدانها و فلاونهاست (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده و تسهیل می بخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا میکند.

توت فرنگی: میوه محافظ. توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدانها را در میان اکثر میوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکالهای آزاد محافظت میکند.

پرتقال: دارویی شیرین. مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را میگیرد. کلسترول را کم میکند. از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگهای موجود در بدن را از بین میبرد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد.

هندوانهبهترین تسکین دهنده تشنگی. از 92% آب تشکیل شده است و همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون است که به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک میکند. همچنین آنها اصلی ترین منبع لیکوپین هستند که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است. دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین سی و پتاسیم هستند

عنبه (انبه): نشان بالاترین برای ویتامین سی. آنها بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی هستند. این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین آ بوده و برای چشم ها مفید میباشند.

نظرات 3 + ارسال نظر
وبگرد چهارشنبه 29 دی‌ماه سال 1389 ساعت 11:06

نوشیدن آب سرد بعذ از غذا = سرطان
میتوانید باور کنید؟
شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است
اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده اید را سفت میکند
روند هضم غذا را کند میکند
زمانی که این رسوبها با اسید واکنش نشان میدهند و شکسته میشوند
و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب میشوند
بسیار سریع این امر موجب چاقی و سپس سرطان میشود
بهتر این است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید

مورچه یکشنبه 3 بهمن‌ماه سال 1389 ساعت 11:37

سازمان پارندی - مجازی :
سازمان پارندی فعالیتهای غیر استراتژیک را در زنجیره ارزشی مشخص و آنها را به واحدهای خارجی محول می کند. با این شیوه عمل ، هزینه های سازمان کاهش می یابد و نیروی مدیریت صرف فعالیتهای اصلی و اساسی می شود. سازمان پارندی به مدیریت قدرت می دهد تا نیرو و توان خود را بر زمینه هایی متمرکز کند که سازمان دارای مزیتهای رقابتی است و از امور جزیی و کم اهمیت خود را رها سازد . بدین ترتیب سازمان خواهد توانست با کمیتهای اندک به کیفیتهای بالا دست پیدا کند و گروهی از کارشناسان نخبه ،اهداف بزرگی را در سازمان تحقق بخشند.
تئوری فوق بخشی از تئوریهای مدیریت است که اشکال سازمان در هزاره سوم را ترسیم می کند. شکلهای دیگر سازمان مجازی ، کار در خانه و کار کاملا متحرک بدون هیچ دفتر کاری است.
با ورود تکتولوژی ارتباطات ( کامپیوتر ، فکس ، اینترنت ، تلفن و موبایلهای متصل به شبکه )کل دفتر اداری تغییر شکل داده و در یک کیف جا می شوند .
تئوریهای مجازی در غرب و با شرایط توسعه و زندگی آنها هم خوانی دارد اما در کشورهایی مانند ایران که بخش خصوصی بسیار ضعیف است ، تکنولوژی ارتباطات هنوز قابل اطمینان نیست و نهادهای توسعه کامل شکل نگرفته اند حتی می تواند مخرب باشد .
سازمانهایی که بسیاری از امور خود را به شرکتهای پیمانکاری محول می کنند ولی هیچ ضابطه مشخص و مدونی از لحاظ کیفیت ، دستمزد ، مزایا و شفافیت وجود ندارد و فاصله بزرگی بین نیروهای پیمانکاری و شرکت مادر می افتد.
اینها مسائلی است که در تئوریهای اقتضایی به آن پرداخته می شود و عملی کردن هر نظریه منوط به در نظر گرفتن تمام شرایط بومی و شرایط توسعه ایست و گرنه پیامدهای نامطلوب ، هزینه بر و غیر قابل جبرانی خواهد داشت.

مورچه دوشنبه 4 بهمن‌ماه سال 1389 ساعت 12:20

7 نکته برای بهتر بوسیدن

1-منتظر وضعیت مناسب باشید. تماس چشمی، وضعیت دست‌ها و نحوه‌ی قرار
گرفتن سرها نسبت به هم را
بسنجید و موقعیت مناسب را به دست آورید.

2-زودتر کار را تمام کنید. منتظر ماندن فقط لحظات را سردتر و بی‌لطافت‌تر خواهد کرد.

3-تماس چشمی را در هنگام نزدیک شدن حفظ کنید. سعی کنید تا لحظه‌ی
تماس لب‌ها چشمانتان را نبندید.

4-کمی سرتان را به یک سو بچرخانید تا هنگام نزدیک شدن و بوسیدن
بینی‌هایتان به هم نخورد و باعث خراب
شدن ملاقاتتان شود.

5-لب‌هایتان را با ملایمت روی لب‌های آقای مورد نظر(!) فشار دهید. فعلاسعی نکنید دم ان را بمکید.

6-خودتان را رها کنید. به چشم‌های همسرتان نگاه کنید. اگر دیدید او به
شما نگاه نمی‌کند بهتر است ادامه ندهید.

7-پس از بوسه‌ی اول همسرتان را دوباره ببوسید. برای بوسه‌های بعدی
آزادی عمل و راحتی و بیشتری دارید در
نتیجه لذت بیشتری هم خواهید برد

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد