و اما بعد ...

این وبلاگ محیطی دوستانه و خودمانی جهت طرح برخی مسائلی است که مفید بنظر می رسد.

و اما بعد ...

این وبلاگ محیطی دوستانه و خودمانی جهت طرح برخی مسائلی است که مفید بنظر می رسد.

گیلاس کوچک، درمانی بزرگ برای چاقی

خبرگزاری آریا- خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر می کند و جلوی اشتهای او را می گیرد و در عین حال او را چاق نمی کند.به گزارش آریا،نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده ی (Rosaceae) می باشد، در طبیعت سه نوع گیلاس به رنگ‏ های قرمز، سیاه  و زرد یافت می ‏شود.
بر طبق آخرین و بهترین اخبار به دست آمده مشخص گردیده که گیلاس‏ ها منبع غنی آنتی ‏اکسیدان‏ ها هستند. گیلاس ‏ها غذای متداولی در عصر حجر بوده‏ اند و باستان‏ شناسان بقایای هسته‏ های گیلاس را در بسیاری از غارها و صخره‏ های مسکونی ما قبل تاریخ یافته ‏‏اند.

گیلاس شیرین (Prunus avium) یک میوه فصلی است که امروزه به غیر از مصرف تازه ی آن، می ‏توان به خوبی از میوه ی خشک آن و یا به صورت آب میوه استفاده کرد. گروه‏ های گیاه شناختی زیر مجموعه درخت ‏های گیلاس شامل: درختان آلو، هلو، بادام و زرد‏آلو است و نه تنها از میوه درخت گیلاس، بلکه از شکوفه‏ ها و چوب آن نیز استفاده می‏ گردد. برای این که ارزش این گیاه را بدانیم کافی است بگوییم تمام قسمت ‏های این میوه یعنی: گوشت،دم ، هسته، برگ و ساقه ی آن در طب و صنعت استعمال دارد. دم گیلاس که به نام سیخک نیز نامیده می شود دارای طبع سرد و خشک است. دم گیلاس دارای خاصیت ضد شن کلیه، سنگ آور و زیاد کننده ی ادرار می باشد. همچنین از آن در مواردی نظیر : یرقان، اسید اورک، ورم پروستات، ورم طحال، فشار خون، سرماخوردگی، ورم کلیه، تقویت معده، آلبومینوروی و نقرس نیز می توان استفاده نمود.
همه ی ما از مصرف گیلاس تازه در یک روز گرم تابستانی لذت می‏ بریم؛ این میوه دارای چربی کم و فیبر زیاد است و اگر شما درمان های گیاهی را قبول داشته باشید، بدانید که گواتر مزمن با خوردن گیلاس تا حد زیادی کنترل می‏ شود و همچنین مانند یک عامل تخلیه و زهکشی در مجاری ادرار و لوله‏ های هاضمه کار می‏ کند و سنگ‏ ها را از بین می‏ برد و مصرف آن در حد مناسب به مبتلایان به دیابت و ورم مفاصل توصیه می ‏شود زیرا میوه‏ ای است که نشاسته ی کمی دارد و قندش برای افراد دیابتی زیان بار نیست(البته باز هم تاکید می شود که اگر به میزان توصیه شده توسط متخصص تغذیه مصرف شود).
گیلاس همچنین مسکن اعصاب بوده، ملین است، خون را پاک و معده را نیز تمیز می ‏کند و جوشانده ی دم گیلاس برای دفع سنگ‏ های مثانه و تمیز کردن مجاری ادرار در طب تجربی مصرف دائم دارد.
گیلاس شیرین ملین خوبی است و یبوست را رفع می کند. طبیعتی سرد دارد و مصرف زیاد آن باعث نفخ معده می شود. ضمنا اعصاب را آرام می کند و معده را ضدعفونی می کند. سموم بدن را دفع می کند و خون را تصفیه می کند.
خوردن گیلاس برای افرادی که تصلب شرائین، ناراحتی کبد و مشکل جمع شدن گاز در روده ها را دارند، مؤثر و مفید است. گیلاس باید به خوبی جویده شود تا به راحتی هضم شود. خوردن گیلاس بعد از غذا باعث سوء هاضمه و نفخ می شود، چون از هضم سریع غذا جلوگیری می کند. به همین دلیل توصیه می شود که بعد از غذا مصرف نشود.
خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر می کند و جلوی اشتهای او را می گیرد و در عین حال او را چاق نمی کند.  افراد چاقی که می خواهند لاغر شوند، می توانند گیلاس را قبل از غذا مصرف کنند. البته نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.
جوشانده برگ گیلاس در شیر، ملین خوبی است. در طب سنتی معتقدند که گیلاس برای رفع خشکی حلق و ریه مفید است. عصاره گیلاس یک ضد باکتری علیه فساد و پوسیدگی دندان است. در بررسی ها مشاهده شده است که عصاره گیلاس سیاه تا 89 درصد فعالیت آنزیم های عامل تشکیل پلاک دندان را متوقف می کند.

نظرات 3 + ارسال نظر
saha چهارشنبه 22 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 13:06 http://www.saha.blogsky.com

خیلی وبلاگت خوب بود و پر معنا و پر مطلب.من دوست دارم به وبلاگ ما هم سر بزنی و نظر بدی.اگه خواستی وبلاگ مارو لینک کن به این نام:هرچی که تو بخوای
www.saha.blogsky.com
بیا و نظر بده که وبلاگتو با چه نامی لینک کنیم.
mer30

سارا چهارشنبه 22 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 15:11



در دنیا هیچ بن بستی نیست؛ یا راهی خواهم یافت٬ یا راهی خواهم ساخت ...
قربانت

دوست دوشنبه 27 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 14:21

دوست‌ داشتن کسی که لایق دوست‌ داشتن نیست، اسراف محبت است. دکتر علی شریعتی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد